Solutiile noastre, solutii eficiente
Strada Treboniu Laurian, Timisoara
0730 340 757 / 0733 753 419

Sofisticate si incredibil de frumoase. Mici sau mari, cu dus sau cada, baile capata din ce in ce mai multa importanta si sunt din ce in ce mai sofisticate. Baile sunt acum un loc de relaxare si refacere a trupului, si din cand in cand a sufletului.

Cele mai multe bai elegante din ansamblurile de locuinte pe care noi le dezvoltam au fost proiectate cu o maxima atentie la detaliile de decor, mai apoi fiind punandu-se baza pe modernitate si functionalitate. Estetica este totul la o baie eleganta si sofisticata! O piesa aleasa de un ochi format si setat sa aduca acel plus de eleganta si valoare pe care ni-l dorim se datoreaza colaborarii pe termen lung cu cel mai apreciat tanar designer Alexandra Avram.

De cele mai multe ori, ca o regula nescrisa, interioarele se amenajeaza in concordanta cu designul casei iar in cazul baii, stilul se transpune. O locuinta cu caracter elegant si modern se observa si in baie. Cei drept, investitia pentru amenajarea unei astfel de bai este destul de costisitoare dar cu siguranta sentimentul va fi unic de fiecare data cand ii vom trece pragul.