Solutiile noastre, solutii eficiente
Strada Treboniu Laurian, Timisoara
0730 340 757 / 0733 753 419

Peste 20 ani de experienta

Incepand cu anul 2000 activam pe piata imobiliara din Timisoara, la inceput prin construirea de spatii comerciale si amenajari interioare pentru diverse companii de renume pe plan local, urmand sa crestem prin construirea de ansambluri rezidentiale proprii pentru o clientela foarte selectiva.

Intelegand rapid formula de succes de a construi propriile imobile cu constructori personali, am avut ocazia de a monitoriza lucrarile, neavand nevoie de colaboratori care aveau ocazia de a face rabat de la calitate. Credem ca certitudinea de a cumpara o casa construita corect, dupa proiectul de arhitectura si de structura avizat este de mare importanta, de aceea noi nu am cautat niciodata sa modificam nimic din acestea pentru avantaje personale de costuri, deoarece am inteles interesul clientului pentru o constructie sigura si trainica, avand o structura rezistenta si finsaje de calitate.

logo-despre-noi-1
stuparilor-septembrie-2015-4

Clienti multumiti

Prioritatea noastra este ca fiecare client sa fie multumit si entuziasmat de achizitia facuta, de aceea am facut investitii doar in zone cu drumuri asfaltate, utilitati, iluminat stradal, spatii verzi, mijloace de transport, magazine.

Folosim materiale de cea mai buna calitate de la caramida Porotherm, fier de la Autohton Alpic, tigla Elpreco, polistiren AdePlast si decorativa Baumit, tamplarie Fink Fenster cu 6 camere, centrale termice Viessmann, usi Porta Doors, parchet Holver, pavaje Senini, pana la tencuieli si sape mecanizate Tassullo. Partenerii nostri mai sunt Gewiss pe partea electrica, Romstal pe partea de incalzire si obiecte sanitare si Isover pe partea de izolatii.

2000
Debutul in imobiliare
Incepand cu anul 2000 activam pe piata imobiliara din Timisoara, la inceput prin construirea de spatii comerciale si amenajari interioare pentru diverse companii de renume pe plan local.
2011
Primul ansamblu realizat
Intim Park Chisoda 1, aflat intr-o oaza de verdeata, ferita de aglomeratia urbana cu case P+1 construite cu grija la detalii, avand 120 mp si fiind proiectate cu 3 dormitoare si baie la etaj.
2015
Imobilul numarul 10
Strada Claude Debussy se afla intr-o zona consacrata pentru rezidente de lux. Proiectul este desfasurat pe un teren cu o suprafata de 561 de mp, intr-o zona de vile cu regim mic de inaltime.

Imobilele noastre

Dream House Residence

Proiectul pastreaza dinamism si o puternica personalitate in design-ul arhitectural, astfel ca Dream House reuseste sa mentina simturile alerte, pregatindu-te de dimineata, pentru intreaga zi. imobilul are 6 apartamente, atent alese.
VEZI IMOBIL

Debussy Residence

Situat intre calea Martirilor, Calea Urseni, Muzicescu si Lidia, strada Claude Debussy se afla intr-o zona consacrata pentru rezidente de lux. Proiectul este desfasurat pe un teren cu o suprafata de 561 de mp, intr-o zona de vile cu regim mic de inaltime.
VEZI IMOBIL

Barcelona Plaza

Cele doua corpuri de imobil contin 38 de apartamente moderne, cu doua si trei camere. Exista sapte tipuri de apartamente cu doua camere, de la 42 la 54 de mp si cinci tipuri de apartamente cu trei camere, cu spatiul cuprins intre 66 si 94 mp.
VEZI IMOBIL

Green Park Residence 3

Situat in comuna Giroc, ansamblul rezidential Green Park Residence 3 este compus din doua imobile cu regim P+2+M. Cele doua imobile totalizeaza 28 de apartamente (un imobil are 12 apartamente si celalalt 16 apartamente) cu doua si trei camere.
VEZI IMOBIL

Green Park Residence 1

Blocul Green Park Residence, situat in Calea Sagului, este construit in regim P+3+M cu patru apartamente pe fiecare etaj. Apartamentele sunt decomandate si sunt prevazute cu terase tip balcon. Blocul este locuit si dispune de 40 de locuri de parcare.
VEZI IMOBIL

Venetia Residence

Venetia Residence este un imobil cochet, desfasurat pe parter cu 2 etaje in care am reunit numai 12 apartamente cu 2 si 3 camere ce se remarca printr-o configuratie atent gandita a spatiului, cu suprafete generoase pentru fiecare zona locativa, cu terase largi.
VEZI IMOBIL

Stuparilor Residence

Cu acces din Bd. Borzesti, zona cunoscuta timisorenilor pentru mixul rezidential si de afaceri, ideal celor care doresc sa locuiasca intr-un complex de locuinte elegant, celor care lucreaza si petrec majoritatea timpului in zona de Nord a orasului.
VEZI IMOBIL

Green Park residence 2

Green Park Residence 2, 20 apartamente cu 2 si 3 camere situate intr-un mediu armonios, inconjurat de verdeata, infrastructura moderna, aproape de toate facilitatile pe care zona le ofera: scoli, gradinite, super-market-uri, centre medicale, parcuri si zone de agrement.
VEZI IMOBIL

Noua Casa Residence

Blocul este format din 20 de apartamente cu 2 si 3 camere, fiind desfasurat pe parter si cu 3 etaje, fiecare apartament fiind prevazut cu terase tip balcon. Cele 24 de locuri de parcare prevazute sunt suficiente pentru a acoperi necesarul de parcari pentru intreg imobilul.
VEZI IMOBIL

Executam proiecte la comanda

Planul casei perfecte pentru familia ta! Proiectul casei de vis este ceva personal, in stransa relatie cu influentele si dorintele fiecarui client.

Vrei sa locuiesti intr-o casa complet adaptata cerintelor tale? Ai ajuns in locul potrivit!
 Poti veni cu propriul tau proiect
 Asiguram calitatea lucrarilor
CITESTE MAI MULT AICI

Intim Park Chisoda 1

Intim Park Chisoda 1 este localizat pe strada Caraiman, foarte aproape de Timisoara, atat dinspre Calea Sagului, la 5 minute de magazinele amintite mai sus, cat si de Calea Girocului – 3 minute.
VEZI IMOBIL

Intim Park Chisoda 2

Cartierul Intim Park cuprinde case cu suprafete utile medii, pentru cei care isi cauta in prezent o locuinta cu cheltuieli mai mici atat cu investitia initiala cat si cu intretinerea lunara ulterioara.
VEZI IMOBIL
+ Imobile construite
+ Clienti multumiti
ani Exprienta noastra
+ Proiecte viitoare

Parteneri si furnizori

Folosim materiale de cea mai buna calitate de la furnizorii si partenerii nostri