Solutiile noastre, solutii eficiente
Strada Treboniu Laurian, Timisoara
0730 340 757 / 0733 753 419

Planul casei perfecte!

Planul casei perfecte pentru familia ta!

Proiectul casei de vis este ceva personal, in stransa relatie cu influentele si dorintele fiecarui client.

Vrei sa locuiesti intr-o casa complet adaptata cerintelor tale? Ai ajuns in locul potrivit!

Noi te ajutam sa-ti indeplinesti planurile pentru confortul si echilibrul familiei tale. Respectam libertatea de alegere a clientilor nostri si ne straduim sa le oferim standardele optime in toate etapele constructie casei dorite: de la alegerea parcelei si a proiectului pana la elaborarea unui design de interior modern si intuitiv. Poti veni cu propriul tau proiect sau poti alege unul dintre cele propuse de noi.

Proiecte la comanda
Proiecte la comanda

Garantam calitatea lucrarilor

Colaboram doar cu specialisti in domeniul constructiilor, asigurand calitatea lucrarilor pentru casa ta. Intregul proces de executie este organizat eficient cu atentie la cele mai mici detalii, pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta locuinta in cel mai scurt timp posibil. Intreaga investitie a constructiei poate fi suportata de noi si doar la final sa platesti.

Stabileste o intalnire cu consultantii nostri pentru o discutie preliminara pe baza careia vom putea realiza o cotatie de pret si timp. Totodata, iti vom explica si ce presupune procesul de proiectare si care sunt etapele pana la predarea proiectului visat.

+ Imobile construite
+ Clienti multumiti
ani Exprienta noastra
+ Proiecte viitoare